Over ons

In 2002 startte Els Leijs (1952) een zoekbureau onder de naam Leijs & Partners. Omdat een bureau dat onderzoek doet voor derden een licentie moet hebben van het Ministerie van Justitie behaalde Els het diploma Particulier Onderzoeker (ook wel particulier rechercheur of privédetective genoemd).

Leijs & Partners heeft zich gespecialiseerd in zoektochten naar uit het oog verloren -of zelfs onbekende- familieleden, vooral biologische vaders. Er wordt ook gezocht in het buitenland met behulp van buitenlandse correspondenten.

Els heeft sinds 1992 ervaring met dit soort complexe zoekacties over de gehele wereld. Haar expertise groeit nog ieder jaar doordat zij geen zoekopdracht uit de weg gaat. Hoe moeilijker, hoe uitdagender, hoe beter! Zij combineert ouderwets speurwerk met de nieuwste technologie op het gebied van DNA.

Een zoekopdracht aan Leijs & Partners is altijd gebaseerd op duidelijkheid en wederzijds vertrouwen. Dat is belangrijk voor beide kanten. Leijs & Partners maakt met u duidelijke afspraken vooraf over de werkwijze en de kosten.